Predlozi za logo
Moderator: Urednik
Није ово лоше само бих ја додао мало glossy ефекта и ,,болдовао'' бих ово S заједно са овом цртом испод. И можда бих још смањио ова друга два слова, ма која варијанта да је у питању.
Овако ми делује мало једноставно. Немој да се љутиш, само ја сам тако доживео ове логотипе
Овако ми делује мало једноставно. Немој да се љутиш, само ја сам тако доживео ове логотипе

Slackware Srbija je lokalna zajednica korisnika Slackware Linux-a. Ali treba imati na umu da mi nismo nacionalno isključiva zajednica i da mi trenutno u "svojim redovima" imamo i korisnike koji su druge nacionalnosti. Iz tog razloga treba da se maksimalno trudimo da nikome ne namećemo verska, nacinalna i politička obeležja (a zastava je jedno od njih, zar ne?). Uniforma koju pingvin nosi je obeležje koje jasno determiniše zajednicu u geografskom smislu, ali nema ništa što bi neko mogao uzeti kao političku konotaciju i zbog čega bi se neko osećao nelagodno u svom boravku ovde na forumu. Dakle, pošto nam je pingvin u narodnoj nošnji trenutno važeći (aktuelan) logo do koga smo došli nakon višednevnog glasanja svih naših posetilaca, on bi trebao da se nalazi i na predlogu za logo koji ćemo koristiti na G+ stranici (a to je poenta ove teme). Dakle, svi koji su zainteresovani da nam pomognu u odabiru logo-a koji će nas predstavljati na socijalnim mrežama (G+ kao primarna mreža) treba da prilikom izrade idejnog rešenja to uzmu u obzir.
nije važno samo raditi ono što voliš...važnije je voleti ono što radiš
-
Povremen korisnikoffline - Posts: 24
OK bocke, mogu li dobiti na PM SVG verziju pingvina? Msm da probam sa njimdrummer wrote:Slackware Srbija je lokalna zajednica korisnika Slackware Linux-a. Ali treba imati na umu da mi nismo nacionalno isključiva zajednica i da mi trenutno u "svojim redovima" imamo i korisnike koji su druge nacionalnosti. Iz tog razloga treba da se maksimalno trudimo da nikome ne namećemo verska, nacinalna i politička obeležja (a zastava je jedno od njih, zar ne?). Uniforma koju pingvin nosi je obeležje koje jasno determiniše zajednicu u geografskom smislu, ali nema ništa što bi neko mogao uzeti kao političku konotaciju i zbog čega bi se neko osećao nelagodno u svom boravku ovde na forumu. Dakle, pošto nam je pingvin u narodnoj nošnji trenutno važeći (aktuelan) logo do koga smo došli nakon višednevnog glasanja svih naših posetilaca, on bi trebao da se nalazi i na predlogu za logo koji ćemo koristiti na G+ stranici (a to je poenta ove teme). Dakle, svi koji su zainteresovani da nam pomognu u odabiru logo-a koji će nas predstavljati na socijalnim mrežama (G+ kao primarna mreža) treba da prilikom izrade idejnog rešenja to uzmu u obzir.

Mislim da za sada ne fali ništa da ostane postojeći logo.
Inače za one koji nisu upoznati, na G+ postoji nova opcija Zajednice, pa je formirana i zajednica Slackware Srbija pored naloga.
Na sledećoj vezi se možete pridružiti zajednici
https://plus.google.com/u/0/communities ... 6415043141" onclick="window.open(this.href);return false;
Apel svim korisnicima. Nemoj da nam se desi kao što je to slučaj sa FB-om da rešavamo probleme u vezi Slekvera na društvenim mrežama.
Društvena mreža je više za blic pitanja, blic vesti i generalno je za zezanje, može poslužiti nekada i za reklamu ili promociju, dok je forum zajednice mesto gde treba rešavati probleme.
Inače za one koji nisu upoznati, na G+ postoji nova opcija Zajednice, pa je formirana i zajednica Slackware Srbija pored naloga.
Na sledećoj vezi se možete pridružiti zajednici
https://plus.google.com/u/0/communities ... 6415043141" onclick="window.open(this.href);return false;
Apel svim korisnicima. Nemoj da nam se desi kao što je to slučaj sa FB-om da rešavamo probleme u vezi Slekvera na društvenim mrežama.
Društvena mreža je više za blic pitanja, blic vesti i generalno je za zezanje, može poslužiti nekada i za reklamu ili promociju, dok je forum zajednice mesto gde treba rešavati probleme.
Mislim da je to ranije kačeno negde. Pogledaću.
Slažem se da je trenutni logo na Google+ sasvim ok, ali nemam ništa protiv da eksperimentišeš. Ako se bude svideo većini, mogao bi biti postavljen. Ako ne, ostaće ovaj "stari" i "dosadan", ali pouzdan.
Slažem se da je trenutni logo na Google+ sasvim ok, ali nemam ništa protiv da eksperimentišeš. Ako se bude svideo većini, mogao bi biti postavljen. Ako ne, ostaće ovaj "stari" i "dosadan", ali pouzdan.

Ovde su ti sve verzije loga, treci u drugom redu je zvanican. Logo je radjen U Ai, ja sam ti sacuvao kao SVG, ali nisam siguran da li ce kao SVG da poremeti gardiente na logu. Ako bude problema reci pa cu ti okaciti PNG ili mozdaTIF u lajerima u velikoj rezoluciji.
Snaga čopora je vuk, a snaga vuka je čopor.