Novi logo foruma
Zamolili smo zeljka_f da nam dizajnira novi logo. Evo ga prvi nacrt logoa. Šta mislite?
[attachment=1]
[attachment=2]
Ovo je nacrt, tako da su primedbe i komentari dobrodošli.
[attachment=1]
[attachment=2]
Ovo je nacrt, tako da su primedbe i komentari dobrodošli.
Last edited by bocke on 18 Jan 2012, 05:21, edited 1 time in total.
Moram priznati da je jedina stvar koja mi se nije svidjala kod Slacka njegov logo. Svaki put kad vidim Dobbsa sa lulom, kao da osetim "miris" prepune pepeljare Ali sta je tu je, posto je to zvanican logo, mislim da je ova ideja sa tuxom i lulom dobra. Ono sto bi mozda moglo da se promeni je izraz "lica" pingvina. Ovde deluje nekako zlobno, a Dobbs se i pored one opake lule u ustima, ipak osmehuje. Sad.. da li je moguce i kako naterati pingvina da se smeje, to vec ne znam ali bi mozda mogao da bar izgubi onaj "killing spree" izgled.
Slažem se. Deluje malo zlobno. Kao da kuje neki zao plan.
Ja volim da zapalim lulu sa vremena na vreme, i to aromatik duvan (vanila, karamela, čokolada, borove iglice) W.O Larsen Gold Dream.
Hoću reći da mi ne smeta lula, ali kako odlučite.
Hoću reći da mi ne smeta lula, ali kako odlučite.
Ja sam pričao o osmehu. A lula mora... To je deo ikonografije.
Još bolje.
Ali zar mi od starta nemamo zle planove? Pa zar nismo planirali da svaki stanovnik Srbije ima bar jednu slack mašinu?bocke wrote: Slažem se. Deluje malo zlobno. Kao da kuje neki zao plan.
Šalim se malo, slažem se za osmeh . Ovaj "živi logo" je mnogo bolje rešenje
nije važno samo raditi ono što voliš...važnije je voleti ono što radiš
Pozdrav svima .
Pingvinka sam namerno napravio malo "zlobnog" cisto da se razlikuje od mase ostalih, a i mislim da je ovakav izraz lica dobra osnova za neke zanimljive wallpaper-e u buducnosti. Ali nije problem napravicu i pitomiji izraz lica, pa se dogovarajte. Tekst nisam korenito menjao, vodjen predpostavkom da je dobro da ostane nesto od starog loga. Uradicu i drugi tekst, pa cemo se konsultovati sta i kako dalje
Pingvinka sam namerno napravio malo "zlobnog" cisto da se razlikuje od mase ostalih, a i mislim da je ovakav izraz lica dobra osnova za neke zanimljive wallpaper-e u buducnosti. Ali nije problem napravicu i pitomiji izraz lica, pa se dogovarajte. Tekst nisam korenito menjao, vodjen predpostavkom da je dobro da ostane nesto od starog loga. Uradicu i drugi tekst, pa cemo se konsultovati sta i kako dalje
Snaga čopora je vuk, a snaga vuka je čopor.