Wiki
Vidim da radi. Lepo ovo izgleda. 

Za sve zainteresovane, promene na wikiju možete pratiti ovde:
http://slackware-srbija.org/wiki/doku.php?do=recent
http://slackware-srbija.org/wiki/doku.php?do=recent
Meni pada na pamet nekoliko načina, pa izaberi koji ti je najprivlačniji.
Dopunjavanjem nekog od postojećih članaka, dodavanjem novog, dopunjavanjem liste softvera, predlozima, komentarima, pa i kritikom. 

Čvakam sad ovaj Wiki, biće ovo pain in the ass 
btw kako da prevedem i da li uopšte da prevodim 'wildcards'?

Code: Select all
Also, wildcards can be used. For example: ~/torrent/*
Hard work may not kill you, but why take the chance?
Ne znam kako ga inače prevode, ali možeš ostaviti wildcards. Ako naiđemo na advekatan prevod, lako ćemo ispraviti. 

Mislim da je možda najbolje ovu temu postaviti da bude javno vidljiva svima. Nije još gotovo, ali ok.
Btw, skoro smo resetovali dozvole pa mi javite ukoliko je wiki neupisiv da to popravimo.
Btw, skoro smo resetovali dozvole pa mi javite ukoliko je wiki neupisiv da to popravimo.
Malo smo zapostavili wiki. Pored toga što smo bili zauzeti jednim drugim projektom (o ovome još uvek nećemo javno), postojao je i jedan period u kome nismo mogli baš u potpunosti da se posvetimo forumu (lični razlozi, zdravlje, nedostatak vremena).
Wiki će biti reaktiviran. Vrlo brzo nakon što prebacimo portal na Wordpress i instaliramo novu temu. Ne možemo vam sa sigurnošću reći kada će to biti. Ali ja se nadam u naredne dve nedelje.
Što se tiče wikija, ja bih uveo jedno novo pravilo. Članci koji su nedovršeni ili poludovršeni bi trebali biti preneseni na strane za diskusiju (profil) autora članka sve dok ih on ne završi. Wiki bi trebao da sadrži samo stranice koje su završene.
Što se tiče prebacivanja sadržaja tema iz foruma Dokumentacija, nažalost nisu svi članci dovoljno dobri ili sadržajni za wiki. U svakom slučaju, bilo bi dobro probrati one koji jesu. Ili poboljšati one koji nisu.
Wiki će biti reaktiviran. Vrlo brzo nakon što prebacimo portal na Wordpress i instaliramo novu temu. Ne možemo vam sa sigurnošću reći kada će to biti. Ali ja se nadam u naredne dve nedelje.
Što se tiče wikija, ja bih uveo jedno novo pravilo. Članci koji su nedovršeni ili poludovršeni bi trebali biti preneseni na strane za diskusiju (profil) autora članka sve dok ih on ne završi. Wiki bi trebao da sadrži samo stranice koje su završene.
Što se tiče prebacivanja sadržaja tema iz foruma Dokumentacija, nažalost nisu svi članci dovoljno dobri ili sadržajni za wiki. U svakom slučaju, bilo bi dobro probrati one koji jesu. Ili poboljšati one koji nisu.
Ja bih wiki ostavio za sam kraj. Malo nas je, a moramo se tome posvetiti maksimalno ako već želimo da ozbiljno izgleda. Mislim da u ovom trenutku, nažalost, nismo u mogućnosti da vodimo više projekata paralelno. Nedostaje nam ljudi, a i slobodnog vremena. Najbolje da odredimo prioritete, pa da prionemo redom.bocke wrote:Malo smo zapostavili wiki. Pored toga što smo bili zauzeti jednim drugim projektom (o ovome još uvek nećemo javno), postojao je i jedan period u kome nismo mogli baš u potpunosti da se posvetimo forumu (lični razlozi, zdravlje, nedostatak vremena).
Ja bih samo volio da se ljudi izjasne na temu rada na wiki-u. Ivanp84 se zainteresovao, ali od njega ni traga ni glasa. Abraxas? Andersen? p? Ostali (bocke i drummer se podrazumijevaju

Podržavam ideju. Upravo sam pokušao, ali mi sve izbacuje kao read-only.Što se tiče wikija, ja bih uveo jedno novo pravilo. Članci koji su nedovršeni ili poludovršeni bi trebali biti preneseni na strane za diskusiju (profil) autora članka sve dok ih on ne završi. Wiki bi trebao da sadrži samo stranice koje su završene.

Apsolutno. I ja sam prije neki dan "češljao" dokumentaciju i stvarno ima dosta stvari na kojima treba poraditi. U svakom slučaju, nije sve za wiki.Što se tiče prebacivanja sadržaja tema iz foruma Dokumentacija, nažalost nisu svi članci dovoljno dobri ili sadržajni za wiki. U svakom slučaju, bilo bi dobro probrati one koji jesu. Ili poboljšati one koji nisu.