drummer wrote:Može da bude i do bs player-a, ali u principu ne treba očekivati čuda od wine-a. Pogledaj link koji sam ti dao (zvanična strana projekta), na njemu imaš dosta informacija o tome koja aplikacija radi i koji su mogući problemi.
bsplayer bi trebao da radi. Nije baš toliko komplikovano parče softvera.
MrInvisible wrote:Instalirao sam ovaj multilib i sad mi se cini da radi, uspeo sam da instaliram bs player(cisto da probam), ali mi ga ne daje kao ponudu kada pokrecem neki video.
Ako je to postavljeno kao opcija pri instalaciji, to obično radi. Štaviše, meni to smeta i često moram da čistim asocijacije nakon probanja Windows softvera pod WINE-om.
A kada otvorim bs i idem na open file otvara mali prozorcic na kome ne pise nista i ne mogu da se pozicioniram u folder gde je klip. Pa me zanim sada, je l to samo do bs aplikacije ili generalno funkcionisu tako malo, da kazem 'cudno'?
Kod mene radi sve ok:
Screenshot_2016-02-28_22-40-37.png
Doduše ovo je WINE 1.9.3 na Slackware Currentu, ali ne bi trebalo da ima neke velike razlike na WINE 1.8 na 14.1. Relativno su male razlike između WINE 1.8(.1) i 1.9.3. 1.9.x je razvojna serija, 1.8 je stabilna.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.