codeblocks ne radi (ucita i taman da krenem, ugasi se)

Teme koje se tiču programiranja

Moderator: Urednik


Poznata ličnost
Poznata ličnost
offline
User avatar

Posts: 176
Joined: 07 Sep 2013, 18:13
Location: Novi Sad

Post Napisano: 03 Mar 2014, 18:11


A to... Pa ne znam kako sad , mislim da ne mogu vise to da vidim tj mogu al necu nesto duplu instalaciu da parvim jer sam bio uzeo paket od sterea pa sad ...
The quieter you become the more you are able to hear.



Moderator
Moderator
offline
User avatar

Posts: 1062
Joined: 07 Jun 2012, 18:01
Location: Najlipši grad na svitu :)

Post Napisano: 03 Mar 2014, 19:09


izbriši stereov paket i probaj sa slackbuildsa, onda javi greške.
Udruga SOK - službena stranica
Spreman sam umrijeti časno, ali ako nečasno, onda ništa



Poznata ličnost
Poznata ličnost
offline
User avatar

Posts: 176
Joined: 07 Sep 2013, 18:13
Location: Novi Sad

Post Napisano: 04 Mar 2014, 21:26


auu... ljudi aj probacu to kasnije. Kasnije mislim za jedno nedelju dve jer sam sad u guzvi oko faxa ponovo :)
The quieter you become the more you are able to hear.



Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
offline
User avatar

Posts: 2115
Joined: 08 Jun 2010, 13:28
Location: Centralna Srbija
Contact:

Post Napisano: 06 Mar 2014, 11:03


Pa sta ti treba vremena da isprobas paket ako ti je Stereo sve iskompajlirao.
I kada budes radio reinstalaciju nemoj da ides na update, zapravo mozda ti nece ni dati ako je ista verzija (jedino ako je Stereo menjao tagove). Svejedno, bilo koji da su tagovi deistaliraj ceo CodeBlocks pa onda iznova sveze instaliraj Stereov paket.

Mogao bi da instaliras i BleachBit, paket koji cisti razno nepotrebno smece sa sistema. Samo ga nemoj pokretati pod root ovlascenjima.

Imao sam i ja nekih problema ranije sa CodeBlocks IDE, samo kod mene je radio ali mi je "gutao" svih 8 tj. 7.7 gb RAM-a. Vala i ne secam se kako sam to i dal' sam uopste i resavao. Posto nisam programer on mi nije preko potreban.
Dobar IDE je i Geany. Cisto ti nabacujem predlog da ga probas i razmislis o njemu. ;)



offline
User avatar

Posts: 5
Joined: 18 Aug 2012, 10:11

Post Napisano: 27 Mar 2014, 19:53


Ja koristim samo vim+clang kombinaciju. Jos uzmes terminator i otvoris n instanci editora prakticnosti radi.
Nama na lab. vjezbama preporucuju Geany + clang.


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests